Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vaisių šašlykai
AUTORIUS:
Janina
INGREDIENTAI:
0.3 stiklinės abrikosų (uogienė, padažui)
1.5 stiklinės ananasų (pjaustyti gabaliukais)
1 vienetas apelsinų
1 vienetas bananų
1 stiklinė vyniuogių
1 valgomasis šaukštas sviesto (ištirpintas)
0.3 stiklinės grietinės (rūgšti, padažui)
3 valgomieji šaukštai kečupo (aštrus)
1 valgomasis šaukštas kečupo (aštrus, padažui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuluptą apelsiną suskirstykite skiltelėmis. Nuluptą bananą supjaustykite storais ritinėliais. Ant medinių iešmelių paeiliui verkite banano gabaliukus, ananasą, vynuoges, apelsino skilteles. Dubenėlyje išmaišykite kečupą su išlydytu sviestu ir aptepkite juo šašlykus. Kepkite grilyje kartkartėmis patepdami sviestu su kečupu, kol įgaus aukso spalvą. Patiekite su abrikosų padažu.

Padažo ruošimas: džemą truputį pašildykite ir pertrinkite per sietelį. Dubenėlyje išmaišykite grietinę, aštrų kečupą ir pertrintą džemą. Skanaus!

Vaisių šašlykai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Nuluptą apelsiną suskirstykite skiltelėmis. Nuluptą bananą supjaustykite storais ritinėliais. Ant medinių iešmelių paeiliui verkite banano gabaliukus, ananasą, vynuoges, apelsino skilteles. Dubenėlyje išmaišykite kečupą su išlydytu sviestu ir aptepkite juo šašlykus. Kepkite grilyje kartkartėmis patepdami sviestu su kečupu, kol įgaus aukso spalvą. Patiekite su abrikosų padažu.

Padažo ruošimas: džemą truputį pašildykite ir pertrinkite per sietelį. Dubenėlyje išmaišykite grietinę, aštrų kečupą ir pertrintą džemą. Skanaus!

Receptą atsiuntė Janina

Komentarai (3)


  • (anonimas) 2013-02-28 16:36

    fuuuuuuuuuu vaisiai su padazu! :bloga: %-)

    nesamone visiska :bloga: :bloga:


  • anonimas 2012-11-10 23:41

    visiška nesąmonė, aštrus padažas su kečupu prie vaisių, fuuuu... :bloga:


  • (anonimas) 2012-09-28 18:22

    :stop: nk gero kazkokia nesamo begalu begalybe


Daugiau receptų