Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vaivos pyragas
AUTORIUS:
Vaiva
INGREDIENTAI:
150 gramų cukraus
25 gramai kakavos
120 mililitrų raudonųjų serbentų (uogienė)
4 vienetai kiaušinių
150 gramų kvietinių miltų
150 gramų juodojo šokolado
150 gramų aliejaus
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
30 gramų vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aliejuje išmaišome cukrų, vanilinį cukrų.
Ištirpintą juodąjį šokoladą išplakame su kiaušiniais ir sumaišome su aliejumi ir cukrumi.
Beriame miltus, kakavą, kepimo miltelius ir gerai išmaišome tešlą.
Supilame į kepimo formą. Pašauname į 190 laipsnių orkaitę 40-45 minutėms.
Kai biskvitas iškeps ir pravės, perpjauname išilgai, kad gautųsi trys lakštai.
Pertepame kiekvieną lakštą serbentų uogiene. Sudedame vieną ant kito. Viršų papuošiau ištirpinto šokolado glajumi ir likusio šokolado drožlėmis.

Vaivos pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Aliejuje išmaišome cukrų, vanilinį cukrų.
Ištirpintą juodąjį šokoladą išplakame su kiaušiniais ir sumaišome su aliejumi ir cukrumi.
Beriame miltus, kakavą, kepimo miltelius ir gerai išmaišome tešlą.
Supilame į kepimo formą. Pašauname į 190 laipsnių orkaitę 40-45 minutėms.
Kai biskvitas iškeps ir pravės, perpjauname išilgai, kad gautųsi trys lakštai.
Pertepame kiekvieną lakštą serbentų uogiene. Sudedame vieną ant kito. Viršų papuošiau ištirpinto šokolado glajumi ir likusio šokolado drožlėmis.

Receptą atsiuntė Vaiva

Komentarai (1)


  • vikte 2011-10-24 23:51

    o galima vietoj aliejaus sviesta deti? norisi pbandyti :super:


Daugiau receptų