Želatiną užpilame 150 ml vandens.
Į grietinėlę įmaišome cukrų.
Dedame puodą su pienu ir grietinėle ant mažo kaitrumo ugnies ir ištirpiname želatiną. Tik neužvirinkite.
Įmaišykite vanilinį cukrų. Supilstykite į indelius.
Dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
Skanaus :-)

Vanilinis desertas
INGREDIENTAI:
150 gramų | cukraus |
3 vienetai | kiaušinių (tryniai) |
400 mililitrų | pieno |
500 gramų | grietinėlės (20 proc. riebumo) |
25 gramai | želatinos |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinio cukraus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vanilinis desertas
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 150 gramų
- Kiaušiniai, tryniai, 3 vienetai
- Pienas, 400 mililitrų
- Grietinėlė, 20 proc. riebumo, 500 gramų
- Želatina, 25 gramai
- Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Želatiną užpilame 150 ml vandens.
Į grietinėlę įmaišome cukrų.
Dedame puodą su pienu ir grietinėle ant mažo kaitrumo ugnies ir ištirpiname želatiną. Tik neužvirinkite.
Įmaišykite vanilinį cukrų. Supilstykite į indelius.
Dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
Skanaus :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (1)
Čia paprasta panakota.