Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Varškės apkepas
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų varškės
100 gramų cukraus
3 vienetai kiaušinių
100 gramų manų kruopų
50 gramų pieno
30 gramų sviesto
60 gramų abrikosų (džiovinti)
šiek tiek vanilinio cukraus
50 gramų grietinės (15%)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Abrikosus pamerkite į šiltą vandenį 10 minučių. Tada supjaustykite mažesniais gabaliukais.
2.
Dubenyje išmaišykite varškę, kiaušinius ir cukrų (galima smulkintuvu). Tada palaipsniui, maišant, sudėkite manų kruopas, supilkite pieną, sviestą ir grietinę.
3.
Įmaišykite abrikosus ir masę uždenkite marle. Taip palikite 20 - 30 minučių.
4.
Kepimo formą ištepkite sviestu ir pašaukite apkepą į 200°C temp. orkaitę 30 - 40 minučių.

Varškės apkepas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Abrikosus pamerkite į šiltą vandenį 10 minučių. Tada supjaustykite mažesniais gabaliukais.

  2. Dubenyje išmaišykite varškę, kiaušinius ir cukrų (galima smulkintuvu). Tada palaipsniui, maišant, sudėkite manų kruopas, supilkite pieną, sviestą ir grietinę.

  3. Įmaišykite abrikosus ir masę uždenkite marle. Taip palikite 20 - 30 minučių.

  4. Kepimo formą ištepkite sviestu ir pašaukite apkepą į 200°C temp. orkaitę 30 - 40 minučių.

Receptą atsiuntė Miglė

Komentarai


Daugiau receptų