Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Varškės desertas
AUTORIUS:
Laima
Porcijų skaičius: 15
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
500 gramų varškės
1 skardinė kondensuoto pieno
30 gramų želatinos
3 pakeliai želės
50 mililitrų pieno
1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Pagal instrukciją paruošti ir gerai atšaldyti skirtingų spalvų želė iš pakelių.
2.
Želatiną pamerkti piene, kai išbrinks, truputį pašildyti, kad ištirptų. Neužvirinti.
3.
Sumaišyti varškę, kondensuotą pieną, vanilinį cukrų ir atvėsusi pieną su želatina.
4.
Į varškės-kondensuoto pieno masę suberti sustingusią ir gabaliukais supjaustytą skirtingų spalvų želę, dar kartą viską gerai išmaišyti ir supilstyti į formeles.
5.
Desertą palikti kelioms valandoms šaldytuve kad sustingtų.

Varškės desertas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 15
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Pagal instrukciją paruošti ir gerai atšaldyti skirtingų spalvų želė iš pakelių.

  2. Želatiną pamerkti piene, kai išbrinks, truputį pašildyti, kad ištirptų. Neužvirinti.

  3. Sumaišyti varškę, kondensuotą pieną, vanilinį cukrų ir atvėsusi pieną su želatina.

  4. Į varškės-kondensuoto pieno masę suberti sustingusią ir gabaliukais supjaustytą skirtingų spalvų želę, dar kartą viską gerai išmaišyti ir supilstyti į formeles.

  5. Desertą palikti kelioms valandoms šaldytuve kad sustingtų.

Receptą atsiuntė Laima

Komentarai


Daugiau receptų