Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Varškės ir duonos blynai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus
4 vienetai kiaušinių
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
0.5 kilogramo juodos duonos
šiek tiek vandens
300 gramų varškės
šiek tiek druskos
200 gramų aliejaus
1 valgomasis šaukštas grietinės
šiek tiek mėtų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įdaras:
Į varškę įmušti porą kiaušinių, pridėti supjaustytų mėtų, truputį druskos ir viską gerai išmaišyti.

Duonos kepalą perpjauti išilgai, nupjauti plutą, iš vidaus išgramdyti minkštimą. Į susidariusią ertmę pridėti varškės įdaro.

Paruoštą duoną supjaustyti piršto storumo riekutėmis, abi puses pavilgyti tešloje, paruoštoje iš 2 kiaušinių, miltų, vandens ir grietinės.

Kepti karštuose riebaluose iš abiejų pusių iki gražios rusvos spalvos.

Blynus, pabarsčius cukrumi, paduoti prie kavos ar arbatos, arba, užpilus tirpintu sviestu, valgyti kaip antrą patiekalą.

Varškės ir duonos blynai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Įdaras:
Į varškę įmušti porą kiaušinių, pridėti supjaustytų mėtų, truputį druskos ir viską gerai išmaišyti.

Duonos kepalą perpjauti išilgai, nupjauti plutą, iš vidaus išgramdyti minkštimą. Į susidariusią ertmę pridėti varškės įdaro.

Paruoštą duoną supjaustyti piršto storumo riekutėmis, abi puses pavilgyti tešloje, paruoštoje iš 2 kiaušinių, miltų, vandens ir grietinės.

Kepti karštuose riebaluose iš abiejų pusių iki gražios rusvos spalvos.

Blynus, pabarsčius cukrumi, paduoti prie kavos ar arbatos, arba, užpilus tirpintu sviestu, valgyti kaip antrą patiekalą.

Komentarai (3)


  • Laimius 2010-07-23 11:44

    ka tik kepiau tokius blynelius nors man nelabai gavosi gal per mazai varskes dejau keli isiro keptuvej bekepant, nesuprantu ka ne taip padariau siaip skonis labai geras tik kad forma sleiva kreiva :bravo: :-| :parselis:


  • (anonimas) 2010-03-13 10:31

    :super:


  • (anonimas) 2010-03-13 10:31

    %-)


Daugiau receptų