Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Varškės ir kivio tortas
AUTORIUS:
Laura
INGREDIENTAI:
šiek tiek bananų
šiek tiek citrinų
2 stiklinės cukraus
5 valgomieji šaukštai kakavos
šiek tiek persikų
6 vienetai kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
150 mililitrų pieno
250 gramų varškės
1 vienetas grietinės (indelis)
šiek tiek kepimo miltelių
šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pertepimui reikės:
1 indelio grietinės
citrinos
1 stiklinės cukraus
vanilinio cukraus

Papuošimui reikės:
kokosų
migdolų
žemės riešutų
kivio


Pirmiausia atskirti kiaušinio baltymą nuo trynio. Išplakti trynį, suberti cukrų, išmaišius supilti pieną ir miltus. Sudėti vanilinį cukrų, kepimo miltelius, kakavą ir įspausti truputi citrinos sulčių. Viską išmaišius supilti į kepimo indą.

Tada reikėtu paruošti varškę. Į atskirą indą sudėti varškę, grietinę ir cukrų. Viską išmaišyti ir supilti ant tešlos.

Tada supjaustytą grėžinėliais bananą ir persiką išdėlioti pagal savo nuožiūrą ant paruoštos tešlos.

Iškepus biskvitą atvėsinti. Kol atvės biskvitas, galima pasidaryti pertepimą. Į indą sudėti grietinę, cukrų, citrinos sultys, vanilinį cukrų. Viską išmaišyti.

Papuošimui reikia susmulkinti žemės riešutus. Atvėsus biskvitui padalinti į keletą dalių. Jas pertepti ir šonus apibarstyti žemės riešutais ir migdolais. Supjaustyto kivio grėžinelius išdėlioti aplinkui tortą. Ir visą likusią dalį apibarstyti kokosu.

Varškės ir kivio tortas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Pertepimui reikės:
1 indelio grietinės
citrinos
1 stiklinės cukraus
vanilinio cukraus

Papuošimui reikės:
kokosų
migdolų
žemės riešutų
kivio


Pirmiausia atskirti kiaušinio baltymą nuo trynio. Išplakti trynį, suberti cukrų, išmaišius supilti pieną ir miltus. Sudėti vanilinį cukrų, kepimo miltelius, kakavą ir įspausti truputi citrinos sulčių. Viską išmaišius supilti į kepimo indą.

Tada reikėtu paruošti varškę. Į atskirą indą sudėti varškę, grietinę ir cukrų. Viską išmaišyti ir supilti ant tešlos.

Tada supjaustytą grėžinėliais bananą ir persiką išdėlioti pagal savo nuožiūrą ant paruoštos tešlos.

Iškepus biskvitą atvėsinti. Kol atvės biskvitas, galima pasidaryti pertepimą. Į indą sudėti grietinę, cukrų, citrinos sultys, vanilinį cukrų. Viską išmaišyti.

Papuošimui reikia susmulkinti žemės riešutus. Atvėsus biskvitui padalinti į keletą dalių. Jas pertepti ir šonus apibarstyti žemės riešutais ir migdolais. Supjaustyto kivio grėžinelius išdėlioti aplinkui tortą. Ir visą likusią dalį apibarstyti kokosu.

Receptą atsiuntė Laura

Komentarai


Daugiau receptų