Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Varškes ir maltos mėsos apkepas su sūriu
AUTORIUS:
Kristina
INGREDIENTAI:
3 česnakų
1 vienetas svogūnų
200 gramų kiaulės faršo
1 vienetas kiaušinių
100 gramų pieno
250 gramų varškės (liesa)
šiek tiek prieskonių (mėsai)
šiek tiek svogūnų laiškų (arba krapai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Faršą pakepiname su susmulkintais svogūnais bei česnakais, pabarstome mėgiamais prieskoniais ir paliekame šiek tiek atvėsti.
Varškę sumaišome su kiaušiniu ir iškeptu faršu. Visą masę paskirstome į kepimo skardą ar kitą kepimui orkaitėje skirtą indą. Ant viršaus pabarstome žalumynų ir sūrio.
Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių.

Varškes ir maltos mėsos apkepas su sūriu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Faršą pakepiname su susmulkintais svogūnais bei česnakais, pabarstome mėgiamais prieskoniais ir paliekame šiek tiek atvėsti.
Varškę sumaišome su kiaušiniu ir iškeptu faršu. Visą masę paskirstome į kepimo skardą ar kitą kepimui orkaitėje skirtą indą. Ant viršaus pabarstome žalumynų ir sūrio.
Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių.

Receptą atsiuntė Kristina

Komentarai (3)


  • (anonimas) 2012-12-16 14:14

    Su sakute gali pabandyti...


  • sima 2012-11-21 16:16

    o su kuo ji galima valgyt? :-)


  • (anonimas) 2012-07-15 11:59

    :super: :super: :super:


Daugiau receptų