Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Varškės-jogurto desertas su avietėmis
AUTORIUS:
Rasuolė
INGREDIENTAI:
300 gramų aviečių
150 gramų cukraus
150 gramų jogurto
150 mililitrų grietinėlės (riebi)
30 gramų juodojo šokolado
200 gramų varškės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Avietes suplakti su blenderiu kartu su 50 g cukraus, kelias uogas palikti papuošimui.
Varškę, likusį cukrų ir jogurtą taip pat suplakti.
Grietinėlę suplakti ir įmaišyti į varškės masę.
Šokoladą sutarkuoti.
Varškės masę, avietes, šokoladą sluoksniais supilti į stiklines.
Papuošti avietėmis ir padėti į šaldytuvą 30 min.

Varškės-jogurto desertas su avietėmis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Avietes suplakti su blenderiu kartu su 50 g cukraus, kelias uogas palikti papuošimui.
Varškę, likusį cukrų ir jogurtą taip pat suplakti.
Grietinėlę suplakti ir įmaišyti į varškės masę.
Šokoladą sutarkuoti.
Varškės masę, avietes, šokoladą sluoksniais supilti į stiklines.
Papuošti avietėmis ir padėti į šaldytuvą 30 min.

Receptą atsiuntė Rasuolė

Komentarai


Daugiau receptų