Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Varškės pudingas
AUTORIUS:
Ievcė
INGREDIENTAI:
150 gramų cukraus
3 vienetai kiaušinių
20 gramų džiūvesėlių
150 gramų manų kruopų
1 kilogramas varškės
šiek tiek aliejaus (kepimo formai ištepti)
50 gramų grietinės
80 gramų razinų
1 gramas vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius plakame iki užputos. Suberiame cukrų ir manu kruopas, gerai išplakame, tada sudedame pertrinta varškę, grietinę, suberiame vanilini cukrų, razinas, gerai išmaišome. Kepimo forma ištepame aliejumi ir pabarstome džiūvesėliais, supilame masę ir kepame orkaitėje 180-200 °C temperatūroje.

Varškės pudingas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaušinius plakame iki užputos. Suberiame cukrų ir manu kruopas, gerai išplakame, tada sudedame pertrinta varškę, grietinę, suberiame vanilini cukrų, razinas, gerai išmaišome. Kepimo forma ištepame aliejumi ir pabarstome džiūvesėliais, supilame masę ir kepame orkaitėje 180-200 °C temperatūroje.

Receptą atsiuntė Ievcė

Komentarai (2)


  • butent 2013-03-05 17:20

    Visiskai teisingai , cia varskes apkepas gaunasi. 1. Reikia deti isplaktus kiausiniu baltymus iki standziu putu ir juos deti tik varskes ruosimo pabaigoje. 2. Nereikia dziuveseliu. 3. Pudingas kepamas vandens voneleje , o ne orkaiteje.


  • liu 2010-04-29 13:30

    tai kad cia varskes apkepas. :-D


Daugiau receptų