Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Varškės pyragas
AUTORIUS:
Dovydas
INGREDIENTAI:
100 gramų cukraus
3 vienetai kiaušinių
200 gramų kvietinių miltų
375 gramai varškės
150 gramų sviesto
0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
1 valgomasis šaukštas citrinos žievelės (tarkuota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į dubeny sudedame miltus ir ant viršaus sutarkuojame šaltą sviestą. Sudedame kepimo miltelius (dar galite įlašinti truputį citrinos sulčių). Tešlą ne minkyti, o sutrinti rankomis, kad ji būtų biri.
Į kitą dubenį sudedame varškę, cukrų, kiaušinių trynius ir citrinos žieveles. Viską gerai išmaišyti.
Kiaušinių baltymą suplakame atskirai ir tik tada supilame i antrąjį dubenį. Dar kartą viską švelniai išmaišome.
Pusę tešlos sudedame į skardą ir ant viršaus uždedame įdaro, kitą pusę ant įdaro.
Kepame orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje, apie pusantros valandos. Skanaus.

Varškės pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į dubeny sudedame miltus ir ant viršaus sutarkuojame šaltą sviestą. Sudedame kepimo miltelius (dar galite įlašinti truputį citrinos sulčių). Tešlą ne minkyti, o sutrinti rankomis, kad ji būtų biri.
Į kitą dubenį sudedame varškę, cukrų, kiaušinių trynius ir citrinos žieveles. Viską gerai išmaišyti.
Kiaušinių baltymą suplakame atskirai ir tik tada supilame i antrąjį dubenį. Dar kartą viską švelniai išmaišome.
Pusę tešlos sudedame į skardą ir ant viršaus uždedame įdaro, kitą pusę ant įdaro.
Kepame orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje, apie pusantros valandos. Skanaus.

Receptą atsiuntė Dovydas

Komentarai


Daugiau receptų