Sviestą ištirpinti, trynius ištrinti su cukrumi. Sudėti varškę, miltus, vanilinį cukrų, uogienę. Viską išsukti į vientisą masę. Išplakti baltymus ir išmaišyti su mase. Negilią kepimo formą ištepti riebalais, pabarstyti džiūvėsėliais ir
sukrėsti masę. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 40 min. Valgyti arba su uogiene, su jogurtu arba tiesiog vieną.

Varškės pyragas su uogiene
INGREDIENTAI:
5 valgomieji šaukštai | cukraus |
4 vienetai | kiaušinių |
1 stiklinė | kvietinių miltų |
500 gramų | varškės |
2 valgomieji šaukštai | sviesto |
0.5 arbatinio šaukštelio | kepimo miltelių |
250 gramų | uogienės (serbentų ar kita) |
šiek tiek | vanilinio cukraus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Varškės pyragas su uogiene
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 5 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Varškė, 500 gramų
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Uogienė, serbentų ar kita, 250 gramų
- Vanilinis cukrus
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Sviestą ištirpinti, trynius ištrinti su cukrumi. Sudėti varškę, miltus, vanilinį cukrų, uogienę. Viską išsukti į vientisą masę. Išplakti baltymus ir išmaišyti su mase. Negilią kepimo formą ištepti riebalais, pabarstyti džiūvėsėliais ir
sukrėsti masę. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 40 min. Valgyti arba su uogiene, su jogurtu arba tiesiog vieną.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (7)
O koke turi buti temperatura?
nuotraukoje kaip blynai kažkokie :-D bet reiks pabandyti, nes kažkas sakė, kad skanus :-)
kas parodyta nuotraukoje neatitinka tikrojo vaizdo, iskepus pyragas labai panasus isvaizda i varskes apkepa ir tikrai labai skanus.... siulau pameginti :)
Jau iš nuotraukos matyti, kad nevykęs. %-)
skanu
:parselis:
%-)