Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Varškės pyragas su uogomis ir migdolais
AUTORIUS:
Jurgita
INGREDIENTAI:
75 gramai cukraus
50 gramų migdolų
1 vienetas kiaušinių (+ 3 tryniai)
120 gramų kvietinių miltų
200 gramų grietinėlės (30 % riebumo)
100 gramų varškės
šiek tiek druskos
100 gramų sviesto
1 vienetas vanilinio cukraus (pakelis)
170 gramų uogų (Jūsų mėgstamos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltus, išlydytą sviestą, varškę, žiupsnelį druskos ir grūstus migdolus sumaišykite viename dubenyje.
Į gautą masę įmuškite 1 kiaušinį ir viską gerai sumaišykite.
Pasigaminta tešla išklokite kepimo formos dugną bei kraštus, pabadykite šakute ir padėkite maždaug 30 min. į šaldytuvą.
Įdarui sumaišykite grietinėlę kiaušinių trynius, cukrų bei vanilinį cukrų.
Išimkite iš šaldytuvo tešla išklotą kepimo formą, supilkite į ją grietinėlės įdarą ir sudėkite uogas.
Kepkite apie 40-50 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Patiekite atvėsusį.
Skanaus!

Varškės pyragas su uogomis ir migdolais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Miltus, išlydytą sviestą, varškę, žiupsnelį druskos ir grūstus migdolus sumaišykite viename dubenyje.
Į gautą masę įmuškite 1 kiaušinį ir viską gerai sumaišykite.
Pasigaminta tešla išklokite kepimo formos dugną bei kraštus, pabadykite šakute ir padėkite maždaug 30 min. į šaldytuvą.
Įdarui sumaišykite grietinėlę kiaušinių trynius, cukrų bei vanilinį cukrų.
Išimkite iš šaldytuvo tešla išklotą kepimo formą, supilkite į ją grietinėlės įdarą ir sudėkite uogas.
Kepkite apie 40-50 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Patiekite atvėsusį.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgita

Komentarai


Daugiau receptų