Kambario temperatūros sviestą išsukti su cukrumi. Kiaušinius išplakti, sukrėsti į sviestą ir gerai išmaišyti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Į svieto ir kiaušinių masę sudėti varškę ir suberti persijotus miltus, užminkyti tešlą, ji neturi būti kieta. Paruoštą tešlą padėti į šaldytuvą geroms 30 minučių. Kai atauš, rankomis formuoti apvalius paplotėlius. Ant kiekvieno paplotėlio užberti po saujelę uogų. Skardą iškloti kepimo popieriumi, sudėti sausainius, palikti tarp jų vienodus tarpus ir kepti 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes. Skanauti su stikline pieno.
Skanaus.

Varškės sausainiai su serbentais
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
150 gramų | sviesto |
250 gramų | miltai |
200 gramų | varškės (pusriebė) |
150 gramų | cukraus |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo miltelių |
2 vienetai | kiaušinių |
10 saujelių | serbentų (juodi ir raudoni) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Varškės sausainiai su serbentais
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
- Sviestas, 150 gramų
- Miltai, 250 gramų
- Varškė, pusriebė, 200 gramų
- Cukrus, 150 gramų
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Serbentai, juodi ir raudoni, 10 saujelių
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Kambario temperatūros sviestą išsukti su cukrumi. Kiaušinius išplakti, sukrėsti į sviestą ir gerai išmaišyti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Į svieto ir kiaušinių masę sudėti varškę ir suberti persijotus miltus, užminkyti tešlą, ji neturi būti kieta. Paruoštą tešlą padėti į šaldytuvą geroms 30 minučių. Kai atauš, rankomis formuoti apvalius paplotėlius. Ant kiekvieno paplotėlio užberti po saujelę uogų. Skardą iškloti kepimo popieriumi, sudėti sausainius, palikti tarp jų vienodus tarpus ir kepti 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes. Skanauti su stikline pieno.
Skanaus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai