Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Varškės spurgos
AUTORIUS:
Dovile
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų varškės
2 stiklinės miltai
3 vienetai kiaušinių
4 valgomieji šaukštai cukraus
1 valgomasis šaukštas kepimo miltelių
Kepimui:
1 litras aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinių trynius išmaišome su varške, cukrumi, kepimo milteliais. Kiaušinių baltymus išmaišome iki baltų putų. Baltymus sumaišome su trynių mase ir formuojame spurgas.
2.
Aliejų užviriname ir į jį metame spurgas. Kai spurgos paruduoja, jas ištraukiame ir dedame ant servetėlės, kad nuvarvėtų.

Varškės spurgos

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai: Kepimui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Kiaušinių trynius išmaišome su varške, cukrumi, kepimo milteliais. Kiaušinių baltymus išmaišome iki baltų putų. Baltymus sumaišome su trynių mase ir formuojame spurgas.

  2. Aliejų užviriname ir į jį metame spurgas. Kai spurgos paruduoja, jas ištraukiame ir dedame ant servetėlės, kad nuvarvėtų.

Receptą atsiuntė Dovile

Komentarai (1)


  • laura 2017-03-06 18:46

    O kur dedami miltai?


Daugiau receptų