Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Varškinės tešlos bandelės su cukinijos, moliūgo, obuolių ir riešutų įdaru
AUTORIUS:
Salomėja
INGREDIENTAI:
šiek tiek cinamono
4 valgomieji šaukštai cukraus (+ truputį įdarui bei apibarstymui)
0.3 vieneto moliūgų (supjaustytas mažais kubeliais)
1 vienetas obuolių (supjaustyti mažais kubeliais)
2.5 vieneto kiaušinių
300 gramų kvietinių miltų
250 gramų varškės
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
0.5 stiklinės aliejaus
šiek tiek riešutų (susmulkinti)
0.5 vieneto cukinijos (supjaustyta mažais kubeliais)
2.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išmaišome varškę, kad neliktų gumuliukų.
Į varškę sudedame išplaktus 2 kiaušinius, aliejų, 4 šaukštus cukraus ir druską.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir įmaišyti į tešlą. Užminkome tešlą - ji turi būti minkšta. tešlos ilgai ne minkyti. paliekame tešlą šiek tiek pastovėti kambario temperatūroje apie 15 min.
Užminkytą tešlą iškočiojame į 0,5 cm storio lakštą ir su stikline arba puodeliu padarome apvalius blynelius.
Tada šaukšteliu imame ir dedame įdaro ir užspaudome tešlos kraštelius, formuodami bandelę.
Tvirtai užspaudus, dedame „siūle“ į apačią ant kepimo popieriumi išklotos kepimo formos.
Aptepame kiaušinio plakiniu ir apibarstome kuo tik norime.
Kišame į įkaitintą iki 180 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame 20-25 min. arba, kol gražiai parus.
P.S.Laaaaaaaaaabai skanios, purios, tiesiog superinės bandelės.
Skanaus!

Varškinės tešlos bandelės su cukinijos, moliūgo, obuolių ir riešutų įdaru

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Išmaišome varškę, kad neliktų gumuliukų.
Į varškę sudedame išplaktus 2 kiaušinius, aliejų, 4 šaukštus cukraus ir druską.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir įmaišyti į tešlą. Užminkome tešlą - ji turi būti minkšta. tešlos ilgai ne minkyti. paliekame tešlą šiek tiek pastovėti kambario temperatūroje apie 15 min.
Užminkytą tešlą iškočiojame į 0,5 cm storio lakštą ir su stikline arba puodeliu padarome apvalius blynelius.
Tada šaukšteliu imame ir dedame įdaro ir užspaudome tešlos kraštelius, formuodami bandelę.
Tvirtai užspaudus, dedame „siūle“ į apačią ant kepimo popieriumi išklotos kepimo formos.
Aptepame kiaušinio plakiniu ir apibarstome kuo tik norime.
Kišame į įkaitintą iki 180 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame 20-25 min. arba, kol gražiai parus.
P.S.Laaaaaaaaaabai skanios, purios, tiesiog superinės bandelės.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Salomėja

Komentarai (2)


  • meja 2010-09-07 09:42

    Nu man ir mano seimai, tai laaaabai patiko.


  • Roberta 2010-09-06 22:42

    Sudomino, kažkas neįprasto, bet manau labai skanu :super:


Daugiau receptų