Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Varškiniai čeburėkai
AUTORIUS:
Agnė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų varškės
200 gramų maltos mėsos
1 stiklinė miltai
50 gramų sūris
1 vienetas kiaušinių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirai
1 žiupsnelis prieskonių
Kepimui:
300 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Varškę (geriau rinktis riebesnę) sutrinti, įmušti kiaušinį, berti druską, pipirus ir miltus. Minkyti, kol nelips prie rankų.
2.
Faršą pagardinti prieskoniais ir apkepti.
3.
Tešlą iškočioti, išpjauti apskritimus, į vidų dėti faršo, sūrio, užspausti ir kepti įkaitintame aliejuje, kol taps auksiniai.
4.
Skani idėja pietums, ir nustebinta mama. Skanaus! :)

Varškiniai čeburėkai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai: Kepimui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Varškę (geriau rinktis riebesnę) sutrinti, įmušti kiaušinį, berti druską, pipirus ir miltus. Minkyti, kol nelips prie rankų.

  2. Faršą pagardinti prieskoniais ir apkepti.

  3. Tešlą iškočioti, išpjauti apskritimus, į vidų dėti faršo, sūrio, užspausti ir kepti įkaitintame aliejuje, kol taps auksiniai.

  4. Skani idėja pietums, ir nustebinta mama. Skanaus! :)

Receptą atsiuntė Agnė

Komentarai (3)


Daugiau receptų