Suplakite cukrų ir kiaušinius.
Sudėkite trintą varškę bei vanilinį cukrų ir gerai išplakite.
Į tešlą sudėkite uogas ir išmaišykite.
Įkaitinkite orkaitę iki 150 laipsnių temperatūros.
Patepkite kepimo skardą aliejumi ir suformuokite apvalius sausainiukus.
Sausainiukus pabarstykite cinamonu bei migdolais ir kepkite apie 20-30 min.
Skanaus!

Varškiniai sausainiai su uogomis ir migdolais
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | cinamono |
1 valgomasis šaukštas | cukraus |
150 gramų | migdolų (plokštelės) |
2 vienetai | kiaušinių |
500 gramų | varškės |
šiek tiek | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | vanilinio cukraus |
150 gramų | serbentų (arba kitokios Jūsų mėgstamos uogos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Varškiniai sausainiai su uogomis ir migdolais
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Migdolai, plokštelės, 150 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Varškė, 500 gramų
- Aliejus
- Vanilinis cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Serbentai, arba kitokios Jūsų mėgstamos uogos, 150 gramų
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Suplakite cukrų ir kiaušinius.
Sudėkite trintą varškę bei vanilinį cukrų ir gerai išplakite.
Į tešlą sudėkite uogas ir išmaišykite.
Įkaitinkite orkaitę iki 150 laipsnių temperatūros.
Patepkite kepimo skardą aliejumi ir suformuokite apvalius sausainiukus.
Sausainiukus pabarstykite cinamonu bei migdolais ir kepkite apie 20-30 min.
Skanaus!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (1)
Labas rytas. Miltu nereikia?