Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vasariškas ežys
AUTORIUS:
Agnė
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
Autorius apie receptą: Puikus užkandžių rinkinys, kuris patiks tiek mažiems, tiek dideliems. Puikus užkandžių rinkinys, kuris patiks tiek mažiems, tiek dideliems. Agnė
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 vienetas melionų
200 gramų vyniuogių
1 skardinė juodųjų alyvuogių
150 gramų sūris
150 gramų kietojo sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Vaisius nuplauti.
2.
Melioną perpjauti per pusę, išskobti.
3.
Sūrius supjaustyti kubeliais.
4.
Imti dantų krapštukus ir suverti alyvuoges, sūrį ir vynuoges.
5.
Susmaigstyti į melioną, įbesti akutes. Skanaus!

Vasariškas ežys

Recepto autorius: Puikus užkandžių rinkinys, kuris patiks tiek mažiems, tiek dideliems. Agnė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Vaisius nuplauti.

  2. Melioną perpjauti per pusę, išskobti.

  3. Sūrius supjaustyti kubeliais.

  4. Imti dantų krapštukus ir suverti alyvuoges, sūrį ir vynuoges.

  5. Susmaigstyti į melioną, įbesti akutes. Skanaus!

Receptą atsiuntė Agnė

Komentarai


Daugiau receptų