Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vasariški mėsainiai
AUTORIUS:
Aistė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Autorius apie receptą: Mėsainyje galima aptikti šviežių daržovių, gardžios mėsytės ir įmantraus padažo. Žinoma, viską apjungia sūris, o įrėmina - bandelės. Mėsainyje galima aptikti šviežių daržovių, gardžios mėsytės ir įmantraus padažo. Žinoma, viską apjungia sūris, o įrėmina - bandelės. Aistė
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai mėsainių bandelių
400 gramų maltos mėsos
100 gramų sūris
1 pundelis salotų
1 arbatinis šaukštelis garstyčių
1 žiupsnelis prieskonių
šiek tiek kečupo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pirmiausiai paruošiamas faršas: sumaišomas su prieskoniais ir suformuojami plokšti kotletukai, kurie apkepami keptuvėje. Kepame pagal poreikį - kas mėgsta ilgiau.
2.
Paskrudinamos mėsainių bandelės.
3.
Komplektuojami mėsainiai: ant bandelės tepame padažą iš kečupo ir garstyčių, dedame kotletuką, sūrio, salotų ir užvožiame bandele.
4.
Sukomplektuotus mėsainius 5 - 10 minučių ąpkepame orkaitėje, 180 laipsnių temperatūroje.

Vasariški mėsainiai

Recepto autorius: Mėsainyje galima aptikti šviežių daržovių, gardžios mėsytės ir įmantraus padažo. Žinoma, viską apjungia sūris, o įrėmina - bandelės. Aistė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Pirmiausiai paruošiamas faršas: sumaišomas su prieskoniais ir suformuojami plokšti kotletukai, kurie apkepami keptuvėje. Kepame pagal poreikį - kas mėgsta ilgiau.

  2. Paskrudinamos mėsainių bandelės.

  3. Komplektuojami mėsainiai: ant bandelės tepame padažą iš kečupo ir garstyčių, dedame kotletuką, sūrio, salotų ir užvožiame bandele.

  4. Sukomplektuotus mėsainius 5 - 10 minučių ąpkepame orkaitėje, 180 laipsnių temperatūroje.

Receptą atsiuntė Aistė

Komentarai


Daugiau receptų