Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
AUTORIUS:
Aliona
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Autorius apie receptą: Stiklainiuose po dangteliais – vasaros derlius. Vasara, tai laikas kuo daugiau, skaniau ir įvairiau užkonservuoti soduose ir daržuose surinktų gėrybių. Stiklainiuose po dangteliais – vasaros derlius. Vasara, tai laikas kuo daugiau, skaniau ir įvairiau užkonservuoti soduose ir daržuose surinktų gėrybių. Aliona
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3 kilogramai pomidorų pastos
1.5 kilogramo paprikų
1 kilogramas svogūnų
1 kilogramas morkų
1.5 stiklinės aliejaus
1 stiklinė cukraus
50 gramų druskos
15 gramų acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Viską supjaustyti, sudėti į vieną indą, išmaišyti ir palikti 30 minučių, kad paleistų sultis.
2.
Puodą pastatyti ant silpnos ugnies ir virti 40 minučių. Paskui įpilti 1 šaukštą acto 70%.
3.
Sudėlioti į sterilizuotus stiklainius, užsukti, apversti ir laukti kol atvės.

Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis

Recepto autorius: Stiklainiuose po dangteliais – vasaros derlius. Vasara, tai laikas kuo daugiau, skaniau ir įvairiau užkonservuoti soduose ir daržuose surinktų gėrybių. Aliona
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Viską supjaustyti, sudėti į vieną indą, išmaišyti ir palikti 30 minučių, kad paleistų sultis.

  2. Puodą pastatyti ant silpnos ugnies ir virti 40 minučių. Paskui įpilti 1 šaukštą acto 70%.

  3. Sudėlioti į sterilizuotus stiklainius, užsukti, apversti ir laukti kol atvės.

Receptą atsiuntė Aliona

Komentarai (2)


  • vita 2016-09-05 09:18

    Gardumelis :)))


  • Gintarė 2016-09-05 08:50

    Gerai atrodo, turetu buti skanu :)


Daugiau receptų