Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vasaros obuolių "Šarlotė"
AUTORIUS:
Aliona
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Autorius apie receptą: Nerealus skonis, vasaros karštai dienai. Galima patiekti su ledais. Jeigu turite, galite naudoti obuolių uogienę ar džemą. Nerealus skonis, vasaros karštai dienai. Galima patiekti su ledais. Jeigu turite, galite naudoti obuolių uogienę ar džemą. Aliona
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
Tešlai:
400 mililitrų miltai
5 vienetai kiaušinių
100 mililitrų cukraus
50 mililitrų aliejaus
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
Įdarui:
5 vienetai obuolių
4 arbatiniai šaukšteliai cinamono
4 arbatiniai šaukšteliai cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Visus ingredientus (išskyrus obuolius ir cinamoną) sumaišyti į tešlą.
2.
Pusę tešlos supilti į sviestu išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą formą.
3.
Kepti 15 min 180 °C temperatūroje.
4.
Obuolius nuplauti, išimti sėklynus ir supjaustyti stambiais žiedais.
5.
Į obuolius dėti 4 a. š. cinamono ir cukraus.
6.
Išimti iškepta tešlą, sudėti obuolius ir supilti likusią tešlą.
7.
Įdėti į orkaitę ir kepti apie 25 - 30 minutes, 180 °C temperatūroje.
8.
Iškepta pyragą apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!

Vasaros obuolių "Šarlotė"

Recepto autorius: Nerealus skonis, vasaros karštai dienai. Galima patiekti su ledais. Jeigu turite, galite naudoti obuolių uogienę ar džemą. Aliona
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Tešlai: Įdarui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Visus ingredientus (išskyrus obuolius ir cinamoną) sumaišyti į tešlą.

  2. Pusę tešlos supilti į sviestu išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą formą.

  3. Kepti 15 min 180 °C temperatūroje.

  4. Obuolius nuplauti, išimti sėklynus ir supjaustyti stambiais žiedais.

  5. Į obuolius dėti 4 a. š. cinamono ir cukraus.

  6. Išimti iškepta tešlą, sudėti obuolius ir supilti likusią tešlą.

  7. Įdėti į orkaitę ir kepti apie 25 - 30 minutes, 180 °C temperatūroje.

  8. Iškepta pyragą apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!

Receptą atsiuntė Aliona

Komentarai (2)


  • R. 2016-09-02 10:34

    Skanumelis :)))


  • Ginta 2016-09-02 10:32

    Labai skanus pyragas, lyg butu karamelinis :)


Daugiau receptų