Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vasaros slyvų pyragas
AUTORIUS:
Aliona
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Autorius apie receptą: Lengva lyg debesėlis tešla, saldžiarūgštis skonis. Slyvų pyragas puikus tiek šaltas, tiek šiltas, ypač jei patieksite jį su ledais. O jį pagaminti tikrai nesunku – jis Lengva lyg debesėlis tešla, saldžiarūgštis skonis. Slyvų pyragas puikus tiek šaltas, tiek šiltas, ypač jei patieksite jį su ledais. O jį pagaminti tikrai nesunku – jis nereikalauja ypatingų įgūdžių. Pastaba: prieš kepdami visus produktus ištraukite iš šaldytuvo ir palaikykite kambario temperatūroje. (...daugiau) Aliona
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
500 gramų slyvų
375 mililitrai miltai
2 vienetai kiaušinių
190 mililitrų grietinės
170 mililitrų cukraus
1 vienetas citrinų
50 gramų cukraus
30 gramų sviesto
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis sodos
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
Papuošimui:
2 arbatiniai šaukšteliai cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Inde sumaišykite miltus, kepimo miltelius, sodą ir druską.
2.
Kitame inde mikseriu suplakite sviestą su cukrumi. Kai gerai išplaksite, įmaišykite po vieną kiaušinius, grietinę, citrinos žievelę, supilkite miltų masę ir išmaišykite.
3.
Kepimo skardą ištepkite riebalais ir pabarstykite miltais. Pusę tešlos pilkite į formą, tuomet išdėliokite slyvų puseles, apibarstykite 50 gr. cukraus.
4.
Supilkite likusią tešlą.
5.
Orkaitę įkaitinkite iki 180°C laipsnių.
6.
Kepkite, kol paruduos – praeis maždaug 50 - 55 minutės.
7.
Ištraukite iš orkaitės ir palikite 20 minučių atvėsti. Apibarstykite cukraus pudra. Skanaus!

Vasaros slyvų pyragas

Recepto autorius: Lengva lyg debesėlis tešla, saldžiarūgštis skonis. Slyvų pyragas puikus tiek šaltas, tiek šiltas, ypač jei patieksite jį su ledais. O jį pagaminti tikrai nesunku – jis ( ...daugiau ) Aliona
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai: Papuošimui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Inde sumaišykite miltus, kepimo miltelius, sodą ir druską.

  2. Kitame inde mikseriu suplakite sviestą su cukrumi. Kai gerai išplaksite, įmaišykite po vieną kiaušinius, grietinę, citrinos žievelę, supilkite miltų masę ir išmaišykite.

  3. Kepimo skardą ištepkite riebalais ir pabarstykite miltais. Pusę tešlos pilkite į formą, tuomet išdėliokite slyvų puseles, apibarstykite 50 gr. cukraus.

  4. Supilkite likusią tešlą.

  5. Orkaitę įkaitinkite iki 180°C laipsnių.

  6. Kepkite, kol paruduos – praeis maždaug 50 - 55 minutės.

  7. Ištraukite iš orkaitės ir palikite 20 minučių atvėsti. Apibarstykite cukraus pudra. Skanaus!

Receptą atsiuntė Aliona

Komentarai (3)


  • R. 2016-09-04 16:03

    Jauciama slyvu rugstele, deranti su saldumu. Nerealus skonis;)


  • Vita 2016-09-03 10:13

    tikrai labai skanus. Kepsiu ne viena karta dar toki pyraga.


  • Raminta 2016-09-02 09:24

    Teko ragauti ši skanumeli! Nerealiai skanus :)


Daugiau receptų