Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vasaros varškės spurgos
AUTORIUS:
Aliona
Porcijų skaičius: 40
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 40
600 gramų varškės
200 gramų miltai
3 vienetai kiaušinių
125 gramai cukraus
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis cukraus pudros
1 žiupsnelis druskos
Kepimui:
200 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir druska.
2.
Varškę ištrinti su kiaušiniais ir cukrumi.
3.
Tada įsijoti miltus į varškės masę ir išmaišyti.
4.
Iš masės dviem šaukštais formuoti nedidelės spurgas.
5.
Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dedame suformuotas spurgas. Kepame.
6.
Iškeptas spurgas dėti ant lėkštės, ištiestos virtuviniu popieriumi, kad riebalai nuvarvėtų.
7.
Apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!

Vasaros varškės spurgos

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 40
Ingredientai: Kepimui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir druska.

  2. Varškę ištrinti su kiaušiniais ir cukrumi.

  3. Tada įsijoti miltus į varškės masę ir išmaišyti.

  4. Iš masės dviem šaukštais formuoti nedidelės spurgas.

  5. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dedame suformuotas spurgas. Kepame.

  6. Iškeptas spurgas dėti ant lėkštės, ištiestos virtuviniu popieriumi, kad riebalai nuvarvėtų.

  7. Apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!

Receptą atsiuntė Aliona

Komentarai (3)


  • Solveiga 2017-11-04 22:39

    Nesigavo


  • O.M. 2016-09-04 16:04

    Purumas ir skonis - du viename :)


  • Raminta 2016-09-02 09:34

    Geras receptas, minkštos spurgos :)


Daugiau receptų