Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Veganiški kepsneliai
AUTORIUS:
Agnė
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Autorius apie receptą: Šie kepsneliai puikiai tinka žmonėms, kurie netoleruoja glitimo, tačiau patinka visiems. Kepsnelius galima formuoti įvairiais pavidalais, valgyti kaip suvožtinius ar kaip Šie kepsneliai puikiai tinka žmonėms, kurie netoleruoja glitimo, tačiau patinka visiems. Kepsnelius galima formuoti įvairiais pavidalais, valgyti kaip suvožtinius ar kaip šiltą patiekalą su padažu bei garnyru. Recepto autorė - L. Kozlovienė. (...daugiau) Agnė
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 mililitrų vandens (virinto, karšto)
200 gramų avinžirniai
3 valgomieji šaukštai avinžirnių miltų
2 valgomieji šaukštai sojų miltų (arba grikių)
1 arbatinis šaukštelis himalajų druskos
1 arbatinis šaukštelis ciberžolės
1 arbatinis šaukštelis kumino (arba kajeno)
Kepimui:
2 valgomieji šaukštai nerafinuoto alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Avinžirnius sumalti kavamale: kad lengviau susimaltų, dėti po šaukštą. Visus sausus ingredientus suberti į dubenį, gerai išmaišyti. Palaipsniui pilti karštą vandenį ir maišyti, kol neliks sausų miltų – turėtų gautis minkšta masė. Masę uždengti ir palikti apie 30 minučių brinkti.
2.
Rankas sudrėkinti vandeniu, formuoti kepsnelius ar rutuliukus, papildomai dar pavilgyti aliejumi.
3.
Kepsnelius kepti keptuvėje arba iki 180°C įkaitintoje orkaitėje, ant kepimo popieriaus. Po 35 minučių kepsnelius apversti ir dar 5 minutes palaikyti neišėmus iš orkaitės. Skanaus!

Veganiški kepsneliai

Recepto autorius: Šie kepsneliai puikiai tinka žmonėms, kurie netoleruoja glitimo, tačiau patinka visiems. Kepsnelius galima formuoti įvairiais pavidalais, valgyti kaip suvožtinius ar kaip ( ...daugiau ) Agnė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai: Kepimui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Avinžirnius sumalti kavamale: kad lengviau susimaltų, dėti po šaukštą. Visus sausus ingredientus suberti į dubenį, gerai išmaišyti. Palaipsniui pilti karštą vandenį ir maišyti, kol neliks sausų miltų – turėtų gautis minkšta masė. Masę uždengti ir palikti apie 30 minučių brinkti.

  2. Rankas sudrėkinti vandeniu, formuoti kepsnelius ar rutuliukus, papildomai dar pavilgyti aliejumi.

  3. Kepsnelius kepti keptuvėje arba iki 180°C įkaitintoje orkaitėje, ant kepimo popieriaus. Po 35 minučių kepsnelius apversti ir dar 5 minutes palaikyti neišėmus iš orkaitės. Skanaus!

Receptą atsiuntė Agnė

Komentarai


Daugiau receptų