Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Veganiškos makaronų ir šparaginių pupelių salotos
AUTORIUS:
Alma K.
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų sparaginių pupelių
300 gramų makaronų
1 vienetas porų
2 valgomieji šaukštai kokosų aliejaus
2 valgomieji šaukštai druskos
1 valgomasis šaukštas ciberžolės (malta)
20 gramų kaparėlių ( marinuoti)
10 gramų pipirai (marinuoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje. Kitame puode pasūdytame vandenyje išvirti šparagines pupeles.
2.
Griežinėliais supjaustytą porą apkepinti dviejuose šaukštuose kokosų aliejaus. Sudėti apvirtas šparagines pupeles, pabarstyti truputį druskos ir ciberžolės. Trumpai pakepinti.
3.
Turinį iš keptuvės supilti į puodą, sudėti virtus makaronus, sumaišyti. Įdėti marinuotus kaparėlius ir kelis griežinėlius smulkiai pjaustyto jalapeno. Jeigu nemėgstate aštraus skonio, jalapeno galite nedėti.

Veganiškos makaronų ir šparaginių pupelių salotos

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje. Kitame puode pasūdytame vandenyje išvirti šparagines pupeles.

  2. Griežinėliais supjaustytą porą apkepinti dviejuose šaukštuose kokosų aliejaus. Sudėti apvirtas šparagines pupeles, pabarstyti truputį druskos ir ciberžolės. Trumpai pakepinti.

  3. Turinį iš keptuvės supilti į puodą, sudėti virtus makaronus, sumaišyti. Įdėti marinuotus kaparėlius ir kelis griežinėlius smulkiai pjaustyto jalapeno. Jeigu nemėgstate aštraus skonio, jalapeno galite nedėti.

Receptą atsiuntė Alma K.

Komentarai


Daugiau receptų