Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Velykiniai avinėliai
AUTORIUS:
Audronė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 lapai tešlos (šaldyta, mielinė)
3 valgomieji šaukštai uogienės (mėgstama)
3 vienetai razinų
3 valgomieji šaukštai pieno
2 valgomieji šaukštai saulėgrąžų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Nusipiešti ir itšsikirpti avinėlių trafaretus.
2.
Tešlą atšildyti, pakočioti, uždėjus trafaretus išpjauti avinėlius .aptepti pienu, iš razinų padaryti akis.
3.
Didijį avinėlį aptepti uogiene,netepti snukučio ir kojų .Iš likusios tešlos fomuoti mažus rutuliukus ir sukilijuoti ant “kūno”
4.
Mažus avinėlius aptepti pienu, apibarstyti cukrumi ir saulėgrąžom .
5.
Kepti orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje kol gražiai apskrus.

Skanaus !

Velykiniai avinėliai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Nusipiešti ir itšsikirpti avinėlių trafaretus.

  2. Tešlą atšildyti, pakočioti, uždėjus trafaretus išpjauti avinėlius .aptepti pienu, iš razinų padaryti akis.

  3. Didijį avinėlį aptepti uogiene,netepti snukučio ir kojų .Iš likusios tešlos fomuoti mažus rutuliukus ir sukilijuoti ant “kūno”

  4. Mažus avinėlius aptepti pienu, apibarstyti cukrumi ir saulėgrąžom .

  5. Kepti orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje kol gražiai apskrus.

    Skanaus !

Receptą atsiuntė Audronė

Komentarai


Daugiau receptų