Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Velykiniai kokosiniai keksiukai
AUTORIUS:
Rūta
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
130 gramų sviesto
400 gramų kondensuoto pieno
3 vienetai kiaušinių
200 gramų cukraus
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
200 gramų kvietinių miltų
50 gramų kokosų drožlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Miltus, kepimo miltelius sumaišome dubenyje.
2.
Minkštą sviesta išsukame su cukrumi. Po vieną įmušame kiaušinius. Pilame pusę skardinės kondensuoto pieno (likusią dalį paliekame įdarui). Galiausiai sukratome miltus, viską gerai išmaišome.
3.
Tešlą dedame į kepimo sijonėlius, pašauname į 180°C karštumo orkaitę. Kepame 25 - 30 min.
4.
Kai keksiukai iškepa ir atvėsta, ruošiame įdarą. Likusį kondensuotą pieną sumaišome su kokosų drožlėmis.
5.
Keksiukų viduryje išpjauname negilias duobutes. Jas užpildome įdaru. Taip pat galime apšlakstyti lydytu šokoladu.

Velykiniai kokosiniai keksiukai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Miltus, kepimo miltelius sumaišome dubenyje.

  2. Minkštą sviesta išsukame su cukrumi. Po vieną įmušame kiaušinius. Pilame pusę skardinės kondensuoto pieno (likusią dalį paliekame įdarui). Galiausiai sukratome miltus, viską gerai išmaišome.

  3. Tešlą dedame į kepimo sijonėlius, pašauname į 180°C karštumo orkaitę. Kepame 25 - 30 min.

  4. Kai keksiukai iškepa ir atvėsta, ruošiame įdarą. Likusį kondensuotą pieną sumaišome su kokosų drožlėmis.

  5. Keksiukų viduryje išpjauname negilias duobutes. Jas užpildome įdaru. Taip pat galime apšlakstyti lydytu šokoladu.

Receptą atsiuntė Rūta

Komentarai


Daugiau receptų