Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Velykiniai pyragėliai
AUTORIUS:
Neringa
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
200 gramų kvietinių miltų
1 vienetas kiaušinių
1 žiupsnelis druskos
150 gramų feta sūrio
2 vienetai kriaušių
130 gramų sviesto
1 sauja sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į miltus sudėti pjaustytą sviestą , įmušti kiaušinį ,įpilti vandens ,įberti druskos ir užminkyti tešlą. Jos rutulį suvynioti į foliją ir pusvalandžiui laiko padėti į šaldytuvą. Vėliau iškočioti ,sudėti į formeles.
2.
Kriaušes supjaustyti, sudėti į krepšelius, sudėti fetos sūrį ir užbarstyti sėklų mišiniu. Kepti orkaitėje 20 minučių.

Velykiniai pyragėliai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Į miltus sudėti pjaustytą sviestą , įmušti kiaušinį ,įpilti vandens ,įberti druskos ir užminkyti tešlą. Jos rutulį suvynioti į foliją ir pusvalandžiui laiko padėti į šaldytuvą. Vėliau iškočioti ,sudėti į formeles.

  2. Kriaušes supjaustyti, sudėti į krepšelius, sudėti fetos sūrį ir užbarstyti sėklų mišiniu. Kepti orkaitėje 20 minučių.

Receptą atsiuntė Neringa

Komentarai


Daugiau receptų