Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Velykinis paršiukas
AUTORIUS:
Kristina
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
2 kilogramai bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų
1 kilogramas kiaulienos
3 vienetai kiaušinių
150 mililitrų grietinėlės
šiek tiek druskos
šiek tiek provanso žolelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Bulvės nulupti ir išvirti. Padaryti košę kartu su kiaušiniais (2 vnt.) bei grietinėle. Mėsą apkepti ir pagardinti SANTA MARIA Provanso prieskoninėmis žolelėmis, druska ir pipirais. Ant skardos iškloti foliją. Ant jos krėsti pusę bulvių košes. Ant bulvių dėti mėsą ir likusią košę. Suformuoti paršiuką. Vieną kiaušinį išplakti ir aptepti paršiuką. Ir pipirų žirnelių darom akytes. Kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 40 min. Skanaus.

Velykinis paršiukas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Bulvės nulupti ir išvirti. Padaryti košę kartu su kiaušiniais (2 vnt.) bei grietinėle. Mėsą apkepti ir pagardinti SANTA MARIA Provanso prieskoninėmis žolelėmis, druska ir pipirais. Ant skardos iškloti foliją. Ant jos krėsti pusę bulvių košes. Ant bulvių dėti mėsą ir likusią košę. Suformuoti paršiuką. Vieną kiaušinį išplakti ir aptepti paršiuką. Ir pipirų žirnelių darom akytes. Kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 40 min. Skanaus.

Receptą atsiuntė Kristina

Komentarai


Daugiau receptų