Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Velykinis pyragas su įdaru
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
50 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių
325 gramai kvietinių miltų
125 mililitrai pieno
šiek tiek druskos
75 gramai sviesto
20 gramų mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Įdarui papildomai reikės:

175 g. riešutų
50 g. išmirkytų razinų
1 citrinos žievelė
1 pak. vanilinio cukraus
75 g. cukraus
1 kiaušinis

Išminkykite mielinę tešlą, riešutus susmulkinkite, cukrų išplakite su kiaušiniu.Iškočiokite tešlą, dėkite įdarą, supjaustykite juostelėm, susukite ir dėkite į skardą, palikdami tarpus tarp rožyčių. Įdėlote į vos įkaitintą orkaitę, kad pakiltų tešla. Kai pakils, kepkite apie pusvalandį 180 C temperatūroje. Iškepė aptepkite uogiene.

Velykinis pyragas su įdaru

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Įdarui papildomai reikės:

175 g. riešutų
50 g. išmirkytų razinų
1 citrinos žievelė
1 pak. vanilinio cukraus
75 g. cukraus
1 kiaušinis

Išminkykite mielinę tešlą, riešutus susmulkinkite, cukrų išplakite su kiaušiniu.Iškočiokite tešlą, dėkite įdarą, supjaustykite juostelėm, susukite ir dėkite į skardą, palikdami tarpus tarp rožyčių. Įdėlote į vos įkaitintą orkaitę, kad pakiltų tešla. Kai pakils, kepkite apie pusvalandį 180 C temperatūroje. Iškepė aptepkite uogiene.

Komentarai (5)


  • marta 2011-04-13 20:35

    visai paorasta ogi sudejus iidara susukti po to supjaustyti griezineliais laisvai sudeti i skarda ir iiskildzius kepti kildama tesla susivienis ir gausis vientisas pyragas


  • genute 2011-04-07 09:24

    kazkokia nesamone %-) !!!!!!!!!!!!!!!!


  • Tatjana 2011-04-06 19:43

    tarp kokiu rozyciu tarpa palikt nesupratau? :-( :-( :-( :-( c


  • (anonimas) 2011-03-29 07:01

    tarp kokiu rozyciu reikia palikti tarpus? :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(


  • (anonimas) 2011-03-24 10:50

    :-) :-) :-) gera


Daugiau receptų