Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Velykinis vyniotinis su mėsa ir kiaušiniais
AUTORIUS:
Irina
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek muskato
3 vienetai petražolių (šakelės)
1 vienetas svogūnų
200 gramų kiaulės faršo
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas kiaušinių (aptepimui)
4 vienetai kiaušinių (kietai virti)
1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
šiek tiek druskos
300 gramų tešlos (sluoksniuota)
šiek tiek sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Orkaitė įkaitinama iki 190 laipsnių pagal Celsijų.
Sumaišykite maltą mėsą (faršą) su kiaušiniu, smulkiai supjaustytomis petražolėmis, druska ir pipirais, įdėkite truputį ( 1-2 žiupsnelius) muskato riešuto ir smulkiai supjaustytą svogūną.
Išmaišykite. Vyniotinio įdaras paruoštas.
Kepimo formą patepkite augaliniu aliejumi.
Paberkite stalą miltai ir iškočiokite tešlą į stačiakampį (~ 2.5 mm storio). Atsargiai įdėkite į formą. Tešlos kraštai turi laisvai kabėti iš formos.
Ant tešlos sudėkite įdarą, ant įdaro tolygiai centre padėkite po 2 kiaušinius.
Sujunkite tešlos kraštus, o tešlos perteklių nupjaukite.
Patepkite suplaktu kiaušiniu.
Kepkite 30-40 minučių arba kol suminkštės (bet būkite įdėmios, viskas priklauso nuo jūsų orkaitės).

Ingredientų kiekis dviems vyniotiniams.

SkAnAuS!

Velykinis vyniotinis su mėsa ir kiaušiniais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Orkaitė įkaitinama iki 190 laipsnių pagal Celsijų.
Sumaišykite maltą mėsą (faršą) su kiaušiniu, smulkiai supjaustytomis petražolėmis, druska ir pipirais, įdėkite truputį ( 1-2 žiupsnelius) muskato riešuto ir smulkiai supjaustytą svogūną.
Išmaišykite. Vyniotinio įdaras paruoštas.
Kepimo formą patepkite augaliniu aliejumi.
Paberkite stalą miltai ir iškočiokite tešlą į stačiakampį (~ 2.5 mm storio). Atsargiai įdėkite į formą. Tešlos kraštai turi laisvai kabėti iš formos.
Ant tešlos sudėkite įdarą, ant įdaro tolygiai centre padėkite po 2 kiaušinius.
Sujunkite tešlos kraštus, o tešlos perteklių nupjaukite.
Patepkite suplaktu kiaušiniu.
Kepkite 30-40 minučių arba kol suminkštės (bet būkite įdėmios, viskas priklauso nuo jūsų orkaitės).

Ingredientų kiekis dviems vyniotiniams.

SkAnAuS!

Receptą atsiuntė Irina

Komentarai (1)


  • hufi 2012-06-07 20:10

    O kiausinis netrupa pjaustant?:) visumoje tai skaniai atrodo:)


Daugiau receptų