Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Velykų sūris
AUTORIUS:
Aistė
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 vienetas virto pieno sūrio
šiek tiek druskos
2 arbatiniai šaukšteliai česnako granulių
3 arbatiniai šaukšteliai česnakinių prieskonių
1 arbatinis šaukštelis maltos saldžiosios paprikos
1 arbatinis šaukštelis aštraus prieskonių mišinio
2 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Sūrį aptepti aliejumi.
Visus prieskonius sumaišyti ir jais padengti sūrį.
Suvynoti į foliją ir palaikyti apie 2 valandas.
Tuomet įkaitinti orkaitė iki 160 - 180 C, sūrį kepti ant grotelių apie 30 minučių.
Iškepusį gerai atvėsinti ir tik tuomet skanauti!

Velykų sūris

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sūrį aptepti aliejumi.
Visus prieskonius sumaišyti ir jais padengti sūrį.
Suvynoti į foliją ir palaikyti apie 2 valandas.
Tuomet įkaitinti orkaitė iki 160 - 180 C, sūrį kepti ant grotelių apie 30 minučių.
Iškepusį gerai atvėsinti ir tik tuomet skanauti!

Receptą atsiuntė Aistė

Komentarai


Daugiau receptų