Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Velykų "Tiramisu"
AUTORIUS:
Aistė
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
400 gramų biskvitinių sausainių
500 gramų maskarponės sūrio
3 vienetai kiaušinių
4 valgomieji šaukštai cukraus
50 mililitrų brendžio
250 mililitrų kavos
4 valgomieji šaukštai kakavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Mascarponę išsukti su kiaušinių tryniais ir cukrumi iki baltos masės.
Baltymus atskirai išplakti ir sumaišyti su sūrio mase.
Padėti į šaldytuvą.
2.
Pasiruošti formą tortui - iškloti maistine plėvele.
Sausainius mirkyti kavoje sumaišytoje su brendžiu ir dėti į formą.
Tuomet tepti mascarponės masę, ir taip sluoksniuoti.
Pasilikti sausainių papuošimui.
Viršutinis sluoksnis turi būti sūrio.
Tortą atšaldyti.
Prieš tiekiant išimti iš formos, šonus puošti sausainiais, perrišti kaspinėliu, o viršų apiberti kakava.
Skanaus! :)

Velykų "Tiramisu"

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Mascarponę išsukti su kiaušinių tryniais ir cukrumi iki baltos masės.
    Baltymus atskirai išplakti ir sumaišyti su sūrio mase.
    Padėti į šaldytuvą.

  2. Pasiruošti formą tortui - iškloti maistine plėvele.
    Sausainius mirkyti kavoje sumaišytoje su brendžiu ir dėti į formą.
    Tuomet tepti mascarponės masę, ir taip sluoksniuoti.
    Pasilikti sausainių papuošimui.
    Viršutinis sluoksnis turi būti sūrio.
    Tortą atšaldyti.
    Prieš tiekiant išimti iš formos, šonus puošti sausainiais, perrišti kaspinėliu, o viršų apiberti kakava.
    Skanaus! :)

Receptą atsiuntė Aistė

Komentarai


Daugiau receptų