Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Velykų triušis
AUTORIUS:
Aistė
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų maltos mėsos
3 vienetai kiaušinių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirai
1 žiupsnelis prieskonių
1 sauja spagečių
3 vienetai alyvuogių
1 vienetas morkų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Du kiaušinius ir morką išvirti.
Faršą sumaišyti su prieskoniais ir likusiu kiaušiniu.
Norint mikštesnio triušiuko, dar papildomai įdėti batono pamirkyto piene.
2.
Iš faršo daryti ežiuko formą, į vidų įdedant du kaiušinius ir virtą supjaustytą morką.
3.
Kepti orkaitėję įkaitintoje iki 180 C, apie 1 valandą, kol iškeps.
Tuomet įsmeigti spagečius, padarant spygliukus, nosytę ir akis padaryti iš alyvuogių.
Papuošti petražolių šakelėmis. Skanaus!

Velykų triušis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Du kiaušinius ir morką išvirti.
    Faršą sumaišyti su prieskoniais ir likusiu kiaušiniu.
    Norint mikštesnio triušiuko, dar papildomai įdėti batono pamirkyto piene.

  2. Iš faršo daryti ežiuko formą, į vidų įdedant du kaiušinius ir virtą supjaustytą morką.

  3. Kepti orkaitėję įkaitintoje iki 180 C, apie 1 valandą, kol iškeps.
    Tuomet įsmeigti spagečius, padarant spygliukus, nosytę ir akis padaryti iš alyvuogių.
    Papuošti petražolių šakelėmis. Skanaus!

Receptą atsiuntė Aistė

Komentarai (1)


  • viktorija 2016-03-06 09:35

    man atrodo tai ezys o ne triusis:)))))


Daugiau receptų