Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Veršiena angliškai
AUTORIUS:
Nijolė
INGREDIENTAI:
700 gramų bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
50 gramų kopūstų
1 vienetas laurų lapų
1 vienetas morkų
šiek tiek petražolių
1 vienetas porų
1 vienetas salierų
700 gramų veršienos
2 stiklinės vandens
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai sviesto
2 stiklinės padažo (pikantiškas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Veršieną supjaustyti gabaliukais ir šiek tiek pavirti.
Tada sudėti smulkiai supjaustytus porus, kopūstus, morkas, salierus, laurą, druską, pipirus ir virti, kol mėsa bus gatava.
Išvirtą mėsą įdėti į kitą puodą.
Sultinį su daržovėmis sutrinti, įpilti pikantiško padažo, išmaišyti ir užpilti mėsą.
Bulves sudėti į pasūdytą vandenį ir pavirti 10 min, tada sudėti į mėsos troškinį ir pabaigti virti.
Paskaninti patiekalą petražolėmis.

Veršiena angliškai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Veršieną supjaustyti gabaliukais ir šiek tiek pavirti.
Tada sudėti smulkiai supjaustytus porus, kopūstus, morkas, salierus, laurą, druską, pipirus ir virti, kol mėsa bus gatava.
Išvirtą mėsą įdėti į kitą puodą.
Sultinį su daržovėmis sutrinti, įpilti pikantiško padažo, išmaišyti ir užpilti mėsą.
Bulves sudėti į pasūdytą vandenį ir pavirti 10 min, tada sudėti į mėsos troškinį ir pabaigti virti.
Paskaninti patiekalą petražolėmis.

Receptą atsiuntė Nijolė

Komentarai


Daugiau receptų