Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Veršiena prancūziškai "Duroc"
AUTORIUS:
Čiop Čiop kulinarijos kursai
INGREDIENTAI:
4 česnakų
šiek tiek čiobrelių
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek peletrūno
šiek tiek petražolių
800 gramų pomidorų pastos (be odelių)
šiek tiek rozmarino
40 gramų svogūnų
1 kilogramas veršienos
80 gramų kvietinių miltų
100 mililitrų baltojo vyno (sausas)
šiek tiek druskos
140 gramų sviesto
400 mililitrų sultinio (veršienos)
50 mililitrų konjako
250 gramų grybų (šampinjonai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Veršieną padalinkite į 150 g porcijas. Pabarstykite druska ir pipirais iš abiejų pusių. Tada apibarstykite miltais.

Pradėkite ruošti pomidorų fondiu: svieste pakepinkite susmulkintus svogūnus, sudėkite smulkintus konservuotus pomidorus, čiobrelį, rozmariną, česnaką, druską ir pipirus. Troškinkite iki norimos tekstūros.

Ištirpinkite sviestą keptuvėje, dėkite veršieną ir pakepkite 6-7 minutes iš abiejų pusių. Kai apkepsite mėsą išimkite iš keptuvės.

Toje pačioje keptuvėje, kurioje kepė mėsa, pakepinkite supjaustytus pievagrybius (kol pagels). Sudėkite svogūnus, įpilkite konjako ir jį uždekite. Tuomet įpilkite balto vyno ir troškinkite 5 minutes, kol skysčio sumažės. Įpilkite sultinio ir dar kelias minutes patroškinkite, kad padažas sutirštėtų. Galiausiai įdėkite kelis kubelius šalto sviesto.

Mėsą pabaikite kepti orkaitėje iki norimo iškepimo, tik neperkepkite.
Mėsą patiekite karštose lėkštėse, užpilkite grybų padažu, šalia įdėkite pomidorų ir apibarstykite kapotomis petražolėmis bei peletrūnu.


Išmokime gaminti šį ir kitus Prancūziškus patiekalus Čiop Čiop kulinarijos kursuose! Artimiausias Prancūzijos virtuvės kursas birželio 18 d. Daugiau informacijos adresu: http://www.ciopciop.lt/kursas/prancuzijos-virtuve-28

Veršiena prancūziškai "Duroc"

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Veršieną padalinkite į 150 g porcijas. Pabarstykite druska ir pipirais iš abiejų pusių. Tada apibarstykite miltais.

Pradėkite ruošti pomidorų fondiu: svieste pakepinkite susmulkintus svogūnus, sudėkite smulkintus konservuotus pomidorus, čiobrelį, rozmariną, česnaką, druską ir pipirus. Troškinkite iki norimos tekstūros.

Ištirpinkite sviestą keptuvėje, dėkite veršieną ir pakepkite 6-7 minutes iš abiejų pusių. Kai apkepsite mėsą išimkite iš keptuvės.

Toje pačioje keptuvėje, kurioje kepė mėsa, pakepinkite supjaustytus pievagrybius (kol pagels). Sudėkite svogūnus, įpilkite konjako ir jį uždekite. Tuomet įpilkite balto vyno ir troškinkite 5 minutes, kol skysčio sumažės. Įpilkite sultinio ir dar kelias minutes patroškinkite, kad padažas sutirštėtų. Galiausiai įdėkite kelis kubelius šalto sviesto.

Mėsą pabaikite kepti orkaitėje iki norimo iškepimo, tik neperkepkite.
Mėsą patiekite karštose lėkštėse, užpilkite grybų padažu, šalia įdėkite pomidorų ir apibarstykite kapotomis petražolėmis bei peletrūnu.


Išmokime gaminti šį ir kitus Prancūziškus patiekalus Čiop Čiop kulinarijos kursuose! Artimiausias Prancūzijos virtuvės kursas birželio 18 d. Daugiau informacijos adresu: http://www.ciopciop.lt/kursas/prancuzijos-virtuve-28

Receptą atsiuntė Čiop Čiop kulinarijos kursai

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...