Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Veršiena sojos-imbiero padaže
AUTORIUS:
Donatas
INGREDIENTAI:
2 česnakų
10 gramų imbierų
500 gramų veršienos
100 mililitrų sojos padažo
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustyti gabalais.
Kiekvieną gabalą išdaužyti.
Marinatas: česnakus ir imbiero šaknį sukapoti mažais gabaliukais, užpilti sojos padažu ir išmaišyti.
Į marinatą sudėti mėsą ir palikti marinuotis 30 min.
Dėti mėsą į gerai įkaitintą aliejų ir kepti po 4 min. iš abiejų pusių.
Tada mėsos gabalus sudėti į kepimo indą, užpilti likusiais nuo kepimo riebalais ir pašauti į orkaitę 15 min.

Veršiena sojos-imbiero padaže

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Mėsą supjaustyti gabalais.
Kiekvieną gabalą išdaužyti.
Marinatas: česnakus ir imbiero šaknį sukapoti mažais gabaliukais, užpilti sojos padažu ir išmaišyti.
Į marinatą sudėti mėsą ir palikti marinuotis 30 min.
Dėti mėsą į gerai įkaitintą aliejų ir kepti po 4 min. iš abiejų pusių.
Tada mėsos gabalus sudėti į kepimo indą, užpilti likusiais nuo kepimo riebalais ir pašauti į orkaitę 15 min.

Receptą atsiuntė Donatas

Komentarai


Daugiau receptų