Mėsą supjaustyti gabalais.
Kiekvieną gabalą išdaužyti.
Marinatas: česnakus ir imbiero šaknį sukapoti mažais gabaliukais, užpilti sojos padažu ir išmaišyti.
Į marinatą sudėti mėsą ir palikti marinuotis 30 min.
Dėti mėsą į gerai įkaitintą aliejų ir kepti po 4 min. iš abiejų pusių.
Tada mėsos gabalus sudėti į kepimo indą, užpilti likusiais nuo kepimo riebalais ir pašauti į orkaitę 15 min.

Veršiena sojos-imbiero padaže
INGREDIENTAI:
2 | česnakų |
10 gramų | imbierų |
500 gramų | veršienos |
100 mililitrų | sojos padažo |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Veršiena sojos-imbiero padaže
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 2
- Imbieras, 10 gramų
- Veršiena, 500 gramų
- Sojos padažas, 100 mililitrų
- Aliejus
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustyti gabalais.
Kiekvieną gabalą išdaužyti.
Marinatas: česnakus ir imbiero šaknį sukapoti mažais gabaliukais, užpilti sojos padažu ir išmaišyti.
Į marinatą sudėti mėsą ir palikti marinuotis 30 min.
Dėti mėsą į gerai įkaitintą aliejų ir kepti po 4 min. iš abiejų pusių.
Tada mėsos gabalus sudėti į kepimo indą, užpilti likusiais nuo kepimo riebalais ir pašauti į orkaitę 15 min.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai