Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Veršiena sojos padaže
AUTORIUS:
Anita
INGREDIENTAI:
3 česnakų
1 vienetas paprikų
1 valgomasis šaukštas sezamo sėklų (kepintas)
šiek tiek svogūnų (laiškai)
450 gramų veršienos
4 valgomieji šaukštai sojos padažo
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Papriką supjaustyti šiaudeliais.
Supjaustyti veršieną nedideliais gabaliukais.
Svogūnų laiškus susmulkinti, česnakus išspausti.
Mėsą dėti į keptuvėje įkaitintą aliejų ir kepti 2-3 min. pastoviai maišant.
Tada sudėti papriką ir česnakus. Sumaišyti ir dar kepti 2 min. Po 2 min. supilti cheresą, sojos padažą ir suberti svogūnėlius. Išmaišyti ir dar 1 min. pakepti.
Baigus kepti, apiberti toškinį sezamu.

Veršiena sojos padaže

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Papriką supjaustyti šiaudeliais.
Supjaustyti veršieną nedideliais gabaliukais.
Svogūnų laiškus susmulkinti, česnakus išspausti.
Mėsą dėti į keptuvėje įkaitintą aliejų ir kepti 2-3 min. pastoviai maišant.
Tada sudėti papriką ir česnakus. Sumaišyti ir dar kepti 2 min. Po 2 min. supilti cheresą, sojos padažą ir suberti svogūnėlius. Išmaišyti ir dar 1 min. pakepti.
Baigus kepti, apiberti toškinį sezamu.

Receptą atsiuntė Anita

Komentarai


Daugiau receptų