Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Veršienos kepenėlės sviesto padaže
AUTORIUS:
Laima
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
500 gramų veršienos (kepenėlės)
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai aliejaus
100 gramų sviesto
1 sauja žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kepenėles nuplauti, supjaustyti storais griežinėliais, pabarstyti druska bei pipirais, apvolioti miltuose ir kepti įkaitintuose riebaluose 10 - 12 minučių ant didelės ugnies.

Susidariusias sultis nupilti ir sumažinti ugnį. Tada sudėti sviestą, pjaustytą svogūną su smulkintais žalumynais ir kepti, kol svogūnas gražiai pagels.


Patiekti su keptomis bulvėmis ar bulvių koše.

Veršienos kepenėlės sviesto padaže

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kepenėles nuplauti, supjaustyti storais griežinėliais, pabarstyti druska bei pipirais, apvolioti miltuose ir kepti įkaitintuose riebaluose 10 - 12 minučių ant didelės ugnies.

Susidariusias sultis nupilti ir sumažinti ugnį. Tada sudėti sviestą, pjaustytą svogūną su smulkintais žalumynais ir kepti, kol svogūnas gražiai pagels.


Patiekti su keptomis bulvėmis ar bulvių koše.

Receptą atsiuntė Laima

Komentarai


Daugiau receptų