Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Veršienos troškinys su raugintais agurkais
AUTORIUS:
Virga
INGREDIENTAI:
2 vienetai agurkų (rauginti)
10 vienetų juodųjų pipirų
šiek tiek laurų lapų
1 vienetas morkų
1 vienetas petražolių (šaknis)
1 vienetas salierų (šaknis)
2 vienetai svogūnų
200 gramų kiaulės lašinių
5 valgomieji šaukštai taukų (riebalų)
1 kilogramas veršienos
2 arbatiniai šaukšteliai acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Veršienos gabalą pasūdyti ir įdėti į puodą.
Tada sudėti lašinių gabaliukus, žiedais pjaustytus svogūnus, iš anksto pakeptus riebaluose, susmulkintą morką, salierą ir petražolės šaknies kubelius, užpilti 2 stiklinėmis vandens, supilti actą, sudėti lauro lapus, pipirus ir troškinti apie valandą.
Kai mėsa suminkštės, sudėti smulkiai pjaustytus agurkus ir troškinti dar apie 20 min.
Patiekti šiltą.
Skanaus.

Veršienos troškinys su raugintais agurkais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Veršienos gabalą pasūdyti ir įdėti į puodą.
Tada sudėti lašinių gabaliukus, žiedais pjaustytus svogūnus, iš anksto pakeptus riebaluose, susmulkintą morką, salierą ir petražolės šaknies kubelius, užpilti 2 stiklinėmis vandens, supilti actą, sudėti lauro lapus, pipirus ir troškinti apie valandą.
Kai mėsa suminkštės, sudėti smulkiai pjaustytus agurkus ir troškinti dar apie 20 min.
Patiekti šiltą.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Virga

Komentarai


Daugiau receptų