Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Veršienos vyniotinis su abrikosais
AUTORIUS:
Robkė
INGREDIENTAI:
13 vienetų abrikosų (džiovinti, be kauliukų)
1 arbatinis šaukštelis imbierų (sumaltas)
šiek tiek juodųjų pipirų
1.5 kilogramo veršienos (filė)
3 valgomieji šaukštai majonezo
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai sviesto
4 valgomieji šaukštai sultinio (mėsos)
šiek tiek žalumynų
100 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
Abrikosus nuplauti ir užmerkti šaltame vandenyje 3-4 val.
Veršieną išdaužyti, pasūdyti, pabarstyti pipirais, patepti imbierais.
Ant mėsos sudėti sūrio gabaliukus, abrikosus ir susukti.
Vyniotinį sutvirtinti pagaliukais ir įdėti į riebalais išteptą kepimo indą.
Iš pradžių kepti 270 laipsnių orkaitėje, kol atsiras ruda plutelė, tada įpilti truputį sultinio ir sumažinti temperatūrą iki 170 laipsnių.

Veršienos vyniotinis su abrikosais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Abrikosus nuplauti ir užmerkti šaltame vandenyje 3-4 val.
Veršieną išdaužyti, pasūdyti, pabarstyti pipirais, patepti imbierais.
Ant mėsos sudėti sūrio gabaliukus, abrikosus ir susukti.
Vyniotinį sutvirtinti pagaliukais ir įdėti į riebalais išteptą kepimo indą.
Iš pradžių kepti 270 laipsnių orkaitėje, kol atsiras ruda plutelė, tada įpilti truputį sultinio ir sumažinti temperatūrą iki 170 laipsnių.

Receptą atsiuntė Robkė

Komentarai


Daugiau receptų