Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Viktorijos lečo
AUTORIUS:
Viktorija
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
5 skiltelės česnakų
1 vienetas paprikų (aitrioji)
5 kilogramai paprikų (saldžioji)
6 vienetai svogūnų
1 stiklinė acto
4 litrai vandens
1 valgomasis šaukštas druskos
500 gramų pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Į didelės talpos puodą sudėti stambiai supjaustytas paprikas, svogūnus, pomidorų pastą, supilti su 4 l karšto vandens sumaišytą actą, sudėti cukrų, druską, išspaustą česnaką ir pavirti apie 20 min.
Užvirus, masę supilstyti į sterilizuotus stiklainius, sandariai užsukti, apversti, užkloti ir taip palaikyti apie parą.
Labai skanus padažas!

Viktorijos lečo

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į didelės talpos puodą sudėti stambiai supjaustytas paprikas, svogūnus, pomidorų pastą, supilti su 4 l karšto vandens sumaišytą actą, sudėti cukrų, druską, išspaustą česnaką ir pavirti apie 20 min.
Užvirus, masę supilstyti į sterilizuotus stiklainius, sandariai užsukti, apversti, užkloti ir taip palaikyti apie parą.
Labai skanus padažas!

Receptą atsiuntė Viktorija

Komentarai


Daugiau receptų