Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Violetinio kopūsto charčio
AUTORIUS:
silvijuma
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
280 gramų kopūstų (mėlyni)
4 vienetai bulvių
1 vienetas svogūnų
1 vienetas morkų
200 gramų grietinėlės
šiek tiek dešros (Saliamis arba rūkytas kumpis – keli gabaliukai )
šiek tiek kalėdinių prieskonių
šiek tiek bazilikų (džiovinti)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bulvės su morka išvirti viename inde, kopūstą – kitame. Viską sutrinti trintuve iki piure. Įpilti grietinėlės, gerai išmaišyti. Įdėti jeigu reikia druskos.
2.
Svogūną supjaustyti griežinėliais ir su saliamiu arba kumpiu apkepti.
3.
Trintą violetinio kopūsto sriubą supilti į lėkštę ir papuošti keptu svogūnu su mėsyte ir apibarstyti džiovintu baziliku.

Skanaus.

Violetinio kopūsto charčio

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Bulvės su morka išvirti viename inde, kopūstą – kitame. Viską sutrinti trintuve iki piure. Įpilti grietinėlės, gerai išmaišyti. Įdėti jeigu reikia druskos.

  2. Svogūną supjaustyti griežinėliais ir su saliamiu arba kumpiu apkepti.

  3. Trintą violetinio kopūsto sriubą supilti į lėkštę ir papuošti keptu svogūnu su mėsyte ir apibarstyti džiovintu baziliku.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė silvijuma

Komentarai


Daugiau receptų