Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Virta antiena
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek laurų lapų
1 vienetas morkų
1 vienetas petražolių
1 vienetas svogūnų
800 gramų antienos
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai sviesto
4 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išdarinėta antis stambiais gabalais supjaustoma ir išverdama daržovių ir prieskonių sultinyje. Tada supjaustoma smulkiau ir, išėmus stambius kaulus, apkepinama svieste, kol gražiai pagels. Tiekiama sudėta į pašildytą pusdubenį, užpilta tirpintu sviestu ir grietine. Kartu tiekiama bulvių ar kitų daržovių tyrės, marinuotų grybų, šviežių kopūstų salotų.

Virta antiena

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Išdarinėta antis stambiais gabalais supjaustoma ir išverdama daržovių ir prieskonių sultinyje. Tada supjaustoma smulkiau ir, išėmus stambius kaulus, apkepinama svieste, kol gražiai pagels. Tiekiama sudėta į pašildytą pusdubenį, užpilta tirpintu sviestu ir grietine. Kartu tiekiama bulvių ar kitų daržovių tyrės, marinuotų grybų, šviežių kopūstų salotų.

Komentarai (1)


  • as 2009-09-14 23:15

    nemanau kad cia jau butu verta net gamint :bloga: %-)


Daugiau receptų