Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Virta lydeka
AUTORIUS:
Lina
INGREDIENTAI:
1 sauja krapų
2 vienetai laurų lapų (lapai)
1 vienetas morkų
1 sauja petražolių
1 vienetas svogūnų
1 kilogramas lydekų
1.5 arbatinio šaukštelio druskos
40 gramų sviesto
0.5 arbatinio šaukštelio kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalome ir supjaustome žuvį.

Verdame pasūdytame vandenyje su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis. (Apie 40-60 min.)

Valgyti galima kartu su sultiniu arba išėmus ir nusausinus su bulvėmis ar daržovėmis.

Virta lydeka

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Nuvalome ir supjaustome žuvį.

Verdame pasūdytame vandenyje su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis. (Apie 40-60 min.)

Valgyti galima kartu su sultiniu arba išėmus ir nusausinus su bulvėmis ar daržovėmis.

Receptą atsiuntė Lina
Gairės: Išvirti

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...