Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Virtas liežuvis
AUTORIUS:
Jelena
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai kiaulės liežuvio
šiek tiek druskos
šiek tiek citrinpipirių
šiek tiek laurų lapų
šiek tiek viduržemio prieskonių mišinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Kiaulės liežuvius įdedame į puodą, užpilame šaltu vandeniu, sudedame visus SANTA MARIA ir likusius prieskonius. Verdame apie 2 val., kai užvirs toliau verdame ant mažos ugnies.
Išvirusius liežuvius išimame iš puodo, atšaldome.
Atšalusius liežuvius supjaustome griežinėliais.
Pateikiame su majonezu.
Skanaus.

Virtas liežuvis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaulės liežuvius įdedame į puodą, užpilame šaltu vandeniu, sudedame visus SANTA MARIA ir likusius prieskonius. Verdame apie 2 val., kai užvirs toliau verdame ant mažos ugnies.
Išvirusius liežuvius išimame iš puodo, atšaldome.
Atšalusius liežuvius supjaustome griežinėliais.
Pateikiame su majonezu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Jelena

Komentarai


Daugiau receptų