Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Virti aguročiai su sviestu
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
šiek tiek petražolių
šiek tiek druskos
3 valgomieji šaukštai sviesto
600 gramų aguročių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi kubeliais, išverdami truputyje pasūdyto vandens, išgriebiami ir užpilami sviestu bei apibarstomi petražolių lapeliais. Tiekiami su virtomis ar keptomis bulvėmis.

Virti aguročiai su sviestu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi kubeliais, išverdami truputyje pasūdyto vandens, išgriebiami ir užpilami sviestu bei apibarstomi petražolių lapeliais. Tiekiami su virtomis ar keptomis bulvėmis.

Komentarai (1)


  • Vita 2012-09-23 13:15

    O kiek laiko reikia tuos agurocius virti? Minutemis?


  • Gladiador 2012-02-07 18:22

    Receptas smakba ajajaj, kaip skaniai. Figos, morkos, gorgonzola mano fantazija jau įaudrinta:)


Daugiau receptų