Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Virti nektarinai su medaus sirupu
AUTORIUS:
Gražina Žlibinienė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
600 mililitrų vandens
112 gramų cukraus
112 gramų medaus
10 lapų mėtų
6 nektarinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Vandenį, cukrų ir medų užvirinkite puode ant vidutinės ugnies. Tada sumažinkite ugnį iki silpnos, sudėkite mėtų lapelius ir perpus perpjautus nektarinus bei kauliukų. Pavirkite, kol nektarinai sumikštės - apie 8 minutes. Tada juos išimkite, tačiau sirupui leiskite pavirti dar apie 10 minučių.
2.
Nektarinus patiekite apipiltus sirupu ir su šaukštu mėgstamų ledų.

Virti nektarinai su medaus sirupu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Vandenį, cukrų ir medų užvirinkite puode ant vidutinės ugnies. Tada sumažinkite ugnį iki silpnos, sudėkite mėtų lapelius ir perpus perpjautus nektarinus bei kauliukų. Pavirkite, kol nektarinai sumikštės - apie 8 minutes. Tada juos išimkite, tačiau sirupui leiskite pavirti dar apie 10 minučių.

  2. Nektarinus patiekite apipiltus sirupu ir su šaukštu mėgstamų ledų.

Receptą atsiuntė Gražina Žlibinienė

Komentarai


Daugiau receptų