Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Virtiniai su varške, pagardinta peletrūnu
AUTORIUS:
Zita
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek druskos
1 stiklinė vandens
2 stiklinės miltai
Įdarui:
0.5 kilogramo varškės (arba varškės sūris)
šiek tiek druskos
šiek tiek peletrūno (šviežias)
šiek tiek grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Iš nurodytų produktų išminkyti tešlą, iškočioti lakštą, pasidaryti norimo dydžio skritulius.
2.
Įdarui - varškės sūrį sutarkuoti,o jei varškė - išminkyti ,peletrūną - smulkinti ir berti į varškę,įmušti 1 kiaušinį,druskos,gerai išmaišyti.
3.
Ant kiekvieno paruošto skritulio dėti po šaukštelį įdaro, užlenkti tešlos kraštus norimai formai įgauti ir padaryti virtinuką. Virti pasūdytame vandenyje,dėti į verdantį vandenį.

Patiekite su grietine.

Virtiniai su varške, pagardinta peletrūnu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Tešlai: Įdarui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Iš nurodytų produktų išminkyti tešlą, iškočioti lakštą, pasidaryti norimo dydžio skritulius.

  2. Įdarui - varškės sūrį sutarkuoti,o jei varškė - išminkyti ,peletrūną - smulkinti ir berti į varškę,įmušti 1 kiaušinį,druskos,gerai išmaišyti.

  3. Ant kiekvieno paruošto skritulio dėti po šaukštelį įdaro, užlenkti tešlos kraštus norimai formai įgauti ir padaryti virtinuką. Virti pasūdytame vandenyje,dėti į verdantį vandenį.

    Patiekite su grietine.

Receptą atsiuntė Zita

Komentarai


Daugiau receptų